• November Ravenvennen

   

   

   

   

  Namens de natuur uw gastheer

 • November Weerterbos

  Namens de natuur uw gastheer

 • November Maas

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • November Ingendael

   

   

   

   

   

  Geleend van onze kinderen

 • November Rozendaal

   

   

   

   

   

  Geleend van onze kinderen

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, uw bezoek meer dan waard

Korting voor Beschermers

 

Lees verder...
NAVO-hoofdkwartier
Bezoek het voormalig NAVO-hoofdkwartier
 
Lees verder...
Tickets
Tickets bestellen voor excursies
Lees verder...
Natuurlijk Limburg
20 jaar 'Natuurlijk Limburg'
Lees verder...
NIEUW: Uit en Thuisboek

Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap

Lees verder...
Gezocht: 3 leden Raad van Toezicht

 

Stichting het Limburgs Landschap is op zoek naar drie leden van de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht, die per 1 januari 2020 van start gaat, houdt toezicht op de algemene gang van zaken binnen Het Limburgs Landschap, waaronder het door de directeur-bestuurder gevoerde beleid en beheer en de realisatie van de doelen. 

Het Limburgs Landschap is een professionele maatschappelijk organisatie voor natuurbeheer en erfgoedzorg in Limburg. De Stichting beheert circa 9.000 ha natuur en 50 gebouwencomplexen. Daarbij wordt de Stichting ondersteund door donateurs, vrijwilligers, overheden en Stichting ROBUR- Bedrijven voor Het Limburgs Landschap.

Leden van de Raad van Toezicht onderschrijven de doelstellingen van de stichting en geven blijk van een grote betrokkenheid bij het werkveld ”landschap-natuur-erfgoed-mensen”. Ze zijn in staat om de hoofdlijnen van het totale beleid te beoordelen en beschikken over bestuurlijke ervaring en deskundigheid die noodzakelijk is voor de vervulling van deze taak. Tevens beschikken leden van de Raad van Toezicht over een aantoonbaar relatienetwerk dat verband houdt met het werkveld en  het maatschappelijke krachtenveld waarin de stichting opereert en zijn bereid dit in te zetten ten behoeve van de stichting.

Gezien de kennis en ervaring van de vier reeds beschikbare leden van de Raad van Toezicht zoeken we gericht naar mensen met een achtergrond in de taakvelden natuur- en landschapsbeheer, overheidsrelaties/bestuursrecht en herbestemming van monumenten en/of vrijetijdseconomie.

De functie Lid van de Raad van Toezicht is onbezoldigd.

 

Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken door het sturen van een motivatiebrief en CV aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nadere informatie over deze vacatures kunt u contact opnemen met de voorzitter van Het Limburgs Landschap, Wendy Raab: 06-46151113. 

 

De reactietermijn sluit 29 november 2019. Benoeming van de nieuwe leden zal plaatsvinden op 5 februari 2020. 

 

Lees verder...

Er op uit