default-header
HomeActiviteitenKinderactiviteit: Vollemaanswandeling in de Maasduinen

Kinderactiviteit: Vollemaanswandeling in de Maasduinen

Wandelen tijdens volle maan is een echte beleving. Kinderen gaan deze avond samen met onze gidsen op pad in het nachtelijke Bergerbos. De ogen wennen al snel aan het donker, dus een zaklamp meenemen is niet nodig. Daarnaast staan ook andere zintuigen zoals reuk en tast op scherp. Al wandelend over de donkere, stille heide en door het bos wordt gezocht naar tekenen van leven, zoals een roepende bosuil. De Maasduinengidsen hebben een mooie en vermakelijke route uitgezet om -bij hoge uitzondering- kinderen te mogen laten genieten van de nachtelijke natuur.

Zorg voor warme kleding en goed schoeisel voor uw kinderen. Er mag één ouder mee als begeleider, maar dat is niet nodig voor de activiteit.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Kinderactiviteit: Vollemaanswandeling in de Maasduinen

Aanmelden voor Kinderactiviteit: Vollemaanswandeling in de Maasduinen

    Ik ontvang graag eenmalig meer informatie over Het Limburgs Landschap