• Februari Exaten

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Februari Arcen

   

   

   

   

   

   

   

   

    

   

  Geleend van onze kinderen

   

 • Februari Fossa Eugeniana

   

    

   

   

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens, dicht bij de natuur

 • Februari Dubbroek

   

   

   

   Namens de natuur uw gastheer

LAW: Maas-Niederrheinpad

Onbegrensd wandelen tussen Maas en Rijn met het nieuwe 342 km lange Maas-Niederrheinpad.

Maas-Niederrheinpad, Onbegrensd wandelen tussen Maas en Rijn Streekpad 10: Venlo-Mook-Kevelaer-Wegberg-Venlo 342 km

omslag maasniederpad

Het Maas-Niederrheinpad is een nieuw streekpad. Deze route is ontstaan uit de combinatie van twee wandelpaden: het Maas-Swalm-Nettepad en het Maasduinen-Nierspad. U doorkruist al wandelend onder andere het Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg en het Duits-Nederlands Grenspark Maas-Swalm-Nette in Limburg en Nordrhein Westfalen. Wie het totale Maas-Niederrheinpad loopt, heeft aan het eind 342 km in de benen. Het pad is goed voor dagen wandelplezier waarbij u kunt genieten van de afwisseling van rivierenlandschap en heide, van meanderende beken, venen en vennen en uitgestrekte bossen. Niet alleen de afwisselende landschappen met hun prachtige riviertjes aan deze en gene zijde van de grens maken het pad uniek, ook de samenwerking tussen Nivon en Stichting het Limburgs Landschap is bijzonder.

Bestellen

Beschermers kunnen het Maas-Niederrheinpad met korting bestellen door € 20,35 (inclusief verzend- en administratiekosten; niet-leden van Het Limburgs Landschap betalen € 22,20) over te maken op rekeningnummer 48.40.74.628 t.n.v. Stichting het Limburgs Landschap te Arcen. Bestellingen van het Maas-Niederrheinpad. Onbegrensd wandelen tussen Maas en Rijn worden na betaling verzonden.

U kunt het boek ook na telefonische bestelling (tel. 077-4737575) ophalen op het kantoor van Het Limburgs Landschap, Rijksstraatweg 1 in Lomm.

Er op uit