• Januari Grooteheide

  Namens de natuur uw gastheer 

   

   

   

   

   

   

   

 • Januari Maas

   

   

   

   

   

  Dicht bij de mens, dicht bij de natuur

 • Januari Dubbroek

   

   

   

   

   

   

   

  Landschap, meer dan natuur alleen

 • Januari Sarsven

   

  Geleend van onze kinderen

Opening nieuw bezoekerscentrum De Maasduinen

Opening nieuw bezoekerscentrum De Maasduinen
dinsdag, 08 mei 2012

Op zaterdag 12 mei opent het spiksplinternieuwe Bezoekerscentrum De Maasduinen haar deuren. Gedurende de hele week zijn er activiteiten voor jong en oud om dit te vieren. Iedereen is van harte welkom tijdens de feestweek die tot en met 19 mei gaat duren. U komt toch ook?

Opening nieuw bezoekerscentrum De Maasduinen

Op zaterdag 12 mei opent het spiksplinternieuwe Bezoekerscentrum De Maasduinen haar deuren. Gedurende de hele week zijn er activiteiten voor jong en oud om dit te vieren. Iedereen is van harte welkom tijdens de feestweek die tot en met 19 mei gaat duren. Een bezoek aan Bezoekerscentrum De Maasduinen en deelname aan de activiteiten is gratis.

Pers Reindersmeer

 Bij het nieuwe bezoekerscentrum De Maasduinen worden tal van activiteiten georganiseerd. U komt toch ook? Foto Jacques Peeters.

Feestweek

Van 12 mei tot en met 19 mei zijn er diverse activiteiten zoals een speciale Moederdagactiviteit op 13 mei, een theatervoorstelling voor gezinnen op woensdagmiddag, opening van het nieuwe speelbos op Hemelvaartsdag en de hele week door tal van excursies. Kijk voor meer informatie en het completeactiviteitenprogramma of wandel mee met de wandelestafette.

Bezoekerscentrum

In het hart van Nationaal Park De Maasduinen bij het dorp Well vindt u Bezoekerscentrum De Maasduinen. Dit gebouw is uniek in haar soort. Het is namelijk midden in een oude sluisbak gebouwd. Het bezoekerscentrum is een ideaal start- en eindpunt voor een wandeling bij het Reindersmeer, een fietstocht of een buitenrit te paard. Ook vindt u hier informatie over Nationaal Park De Maasduinen. Bij  Bosbrasserie ‘In de Sluis’ kunt u genieten van een lekker kop koffie met Limburgse vlaai of een andere versnapering.

Er op uit