default-header
Home Nieuwe update boek ‘Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap’

Nieuwe update boek ‘Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap’

Het Limburgs Landschap is bezig met een nieuwe versie van het boek ‘Uit en thuis bij Het Limburgs Landschap’. Deze derde druk is een herziene en geactualiseerde versie van de tweede druk uit 2021.

Belangrijkste wijziging voor deze nieuwe druk is de opname van de nieuwe wandelknooppunten op de wandelkaarten in Zuid-Limburg Voor Noord- als Midden-Limburg is dit netwerk al opgenomen in de huidige versie van het ‘Uit en thuisboek’. De verwachting is dat dit wandelknooppuntensysteem in het tweede kwartaal van 2024 bekend zal zijn en dat het nieuwe Uit en thuisboek in de zomer van 2024 zal verschijnen.

Nieuwe Beschermers sturen wij in de zomer van 2024 de nieuwe derde druk op. Er zijn nog een beperkt aantal ‘Uit en thuisboeken’ uit 2021 beschikbaar. Mocht u liever nu al een exemplaar willen ontvangen, dan sturen we dat natuurlijk graag naar u op [zolang de voorraad strekt] en ontvangt u in 2024 geen nieuwe derde druk. U kunt dit doorgeven aan: g.bos@limburgs-landschap.nl. Zonder tegenbericht gaan wij er dus van uit dat u het nieuwe uit en thuisboek wilt ontvangen, dat wij in de zomer van 2024 zullen versturen.

Al onze Beschermers (dus niet alleen Beschermers die na 15 oktober 2023 Beschermer zijn geworden) bieden wij eind 2024 de mogelijkheid om de nieuwe druk van het Uit en thuisboek te kopen voor de kostprijs.