default-header
HomeNieuwsJubileumweekend voor Beschermers

Jubileumweekend voor Beschermers

zondag 18 juli 2021

In 2021 bestaat Het Limburgs Landschap 90 jaar. We nodigen onze Beschermers van harte uit om dit samen met ons te vieren tijdens het jubileumweekend op zaterdag 31 juli of zondag 1 augustus in Kasteeltuinen Arcen. Viert u het met ons mee?

Om ons jubileum te vieren hebben we de creatieve wedstrijd Ode aan Het Landschap georganiseerd. We zijn verrast door de veelheid aan inzendingen en vooral ook de veelzijdigheid ervan. We kregen beelden, schilderijen, (computer)tekeningen, gedichten, foto’s, teksten en liedjes. Tijdens dit jubileumweekend gaat we de expositie Ode aan Het Landschap openen. Kom langs en geniet van een veelzijdige Ode aan Het Landschap.

Naast de 25%  Beschermerskorting op de reguliere entreeprijs ontvangt u als Beschermer gratis koffie met vlaai. Koop uw tickets via https://tickets.kasteeltuinen.nl/nl/jubileumweekendbeschermers/tickets. Toon uw Beschermerspas aan de kassa. Boeken kan tot en met 24 juli.

Geen Beschermer? Meld je dan hier aan of bezoek de tentoonstelling Ode aan Het Landschap vanaf 2 augustus in Kasteeltuinen Arcen.