default-header
HomeNieuwsKasteeltuinen Arcen wederom Limburgs leukste uitje!

Kasteeltuinen Arcen wederom Limburgs leukste uitje!

vrijdag 5 februari 2021
Gouden prijs in ANWB Eropuit verkiezing

Vandaag is Kasteeltuinen Arcen uitgeroepen als Limburgs leukste uitje door ANWB Eropuit. ANWB Eropuit (voorheen Het Land van ANWB) reikte de jaarlijkse prijs dit keer digitaal uit vanwege de geldende coronarichtlijnen. Het bloemen- en plantenpark in Noord-Limburg viel voor het zesde jaar in de prijzen en sleepte wederom de gouden award in de wacht.

Kasteeltuinen Arcen kreeg dit jaar weer de meeste stemmen van alle Limburgse uitjes en scoorde met een gemiddeld cijfer van 8,7 hoog op onderdelen als prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en gevarieerd aanbod. Enkele ingezonden reacties op het winnende uitje:  Een ontzettend speciaal uitje! Prachtige historische gebouwen, mooi onderhouden tuinen, diverse verschillende exposities en activiteiten door het jaar heen. En dat allemaal coronaproof. Voelde me er erg veilig!” en Wij zijn met twee jonge kinderen in Kasteeltuinen Arcen geweest we hebben allemaal een top dag gehad! De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en wij hebben echt genoten van al het moois dat er te zien is.”

Kroon op het werk

Voor Kasteeltuinen Arcen is de uitreiking een welkome erkenning voor het afgelopen seizoen. Parkmanager Rob Rambags vertelt:  “Afgelopen seizoen is er, vanwege corona, door het hele team ontzettend hard gewerkt om bezoekers een veilige en aangename dag uit te bieden. Dit ging gepaard met extra maatregelen zoals vooraf online reserveren, voorgestelde looproutes en aangepaste horeca. Het is mooi om te zien dat onze gasten dit werk waarderen en hun bezoek aan ons park zeer positief en veilig beoordelen. Juist in deze tijd is het winnen van deze award een extra mooie waardering! Tevens geeft dit veel vertrouwen in het nieuwe seizoen dat op zaterdag 27 maart van start gaat. Ook dit seizoen gaan we ons weer volop inzetten voor het bieden van een ontspannen en veilige dag uit in de natuur voor jong en oud!”

Leukste uitje-verkiezing door ANWB


Het Leukste uitje is een verkiezing georganiseerd door ANWB Eropuit, het platform van ANWB voor uitjes in Nederland. De genomineerden zijn door een vakjury bepaald waarna er gestemd kon worden. Tijdens de verkiezingsperiode werd er massaal gestemd, meer dan 100.000 mensen brachten hun stem uit. Mensen konden stemmen op het uitje dat zij dit jaar het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie.

Kasteeltuinen Arcen wederom Limburgs leukste uitje!