default-header
Home Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Ontdek het voorjaar met duizenden voorjaarsbloeiers – waaronder ruim 20.000 tulpen-  in de meer dan 15 verschillende tuinen en beleef de historie in het 17e-eeuws Kasteel Arcen.

Korting voor Beschermers Het Limburgs Landschap 2023

Als Beschermer van Het Limburgs Landschap ontvangt u het hele tuinseizoen korting op uw seizoenkaart en dagtickets voor Kasteeltuinen Arcen:

  • U betaalt € 52,50 in plaats van € 57,50 voor een seizoenkaart! Na 1 april kunt u de seizoenkaart met korting uitsluitend nog aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen kopen. Neem daarvoor uw Beschermerspas mee.
  • U ontvangt 25% korting op normale entreetickets. Neem uw Beschermerspas mee.
Bestel tickets Word Beschermer