default-header
Home Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Op 18 mei 2021 openen, naar verwachting, de poorten van Kasteeltuinen Arcen voor een nieuw tuinseizoen. De natuur ontwaakt en het park komt tot bloei. Ontdek het voorjaar met duizenden voorjaarsbloeiers – waaronder ruim 20.000 tulpen-  in de meer dan 15 verschillende tuinen en beleef de historie in het 17e-eeuws Kasteel Arcen.

Korting voor Beschermers Het Limburgs Landschap

Als Beschermer krijgt u korting op een seizoenkaart én op tickets voor Kasteeltuinen Arcen.

  • Koop uw seizoenkaart met korting. U betaalt 47,50, inclusief € 5,-  tegoed op de seizoenkaart. U boekt de seizoenkaart t/m 17 mei gemakkelijk online. Kies voor het product ‘seizoenkaart actietarief’. Na 17 mei kunt u de seizoenkaart uitsluitend aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen kopen. Neem uw beschermerpas mee om gebruik te maken van de korting.
  • Koop uw tickets met korting. Als Beschermer van Limburgs Landschap ontvangt u 25% korting op tickets. Boek het ticket ‘Beschermer Limburgs Landschap’ direct in de ticketshop van Kasteeltuinen Arcen. De korting is in dit ticket al verrekend. Neem dit ticket én uw beschermerspas mee naar de kassa van Kasteltuinen Arcen.