default-header
Home Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Bezoek een van onze evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van onze horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Beschermers van Het Limburgs Landschap ontvangen 25% korting op de reguliere entree. De kortingscode staat in het kwartaalblad op pagina 28. De ruime opzet van Kasteeltuinen Arcen, in totaal 32 hectare, maakt het mogelijk om op een veilige en aangename manier te genieten van een dag uit.

Het tuinseizoen 2020 is afgelopen. Kasteeltuinen Arcen opent op 27 maart 2021 weer de poorten voor een nieuw seizoen.