default-header
Home Vrijwilligersvacature Cannerberg

Vrijwilligersvacature Cannerberg

Het Limburgs Landschap is op zoek naar een creatieve vrijwilliger die het leuk vindt om met de kwast aan de slag te gaan. In de Cannerberg bij Maastricht staan diverse paspoppen die een menselijk gezicht moeten krijgen. Hierdoor gaan de poppen, die militaire kleding dragen, meer spreken voor de bezoekers.

Meewerken aan behoud erfgoed.

Het voormalige NAVO-hoofdkwartier in de Cannerberg is na een jarenlange sanering opengesteld. De NAVO heeft de groeve gebruikt als oorlogs- en oefenhoofdkwartier en het complex viel sinds 1956 onder de Wet op de Staatsgeheimen. Als gevolg van de gestegen spanningen tijdens de Koude Oorlog kreeg het hoofdkwartier in 1963 een permanente bezetting, dag en nacht en zeven dagen per week. Het complex was voor de NAVO een belangrijk communicatiecentrum. Vandaag de dag is de Cannerberg te bezoeken tijdens een rondleiding.

Wat vragen wij?
  • Goed met verf en kwast;
  • Gezichtsuitdrukkingen kunnen schilderen;
  • Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken.
Wat bieden wij?

Mogelijkheid om de werkzaamheden in eigen tijd in te delen. We zorgen voor een goede begeleiding en afstemming. Daarnaast wordt er een onkostenvergoeding afgesproken voor de te gebruiken materialen. We werken met een vrijwilligersovereenkomst om zaken over en weer goed te regelen.

Interesse?

Meld je aan en vul het formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden als vrijwilliger
Vrijwilligersvacature Cannerberg