default-header
Home Vrijwilligersvacature Tuingroep Oude Pastorie

Vrijwilligersvacature Tuingroep Oude Pastorie

De Oude Pastorie te Beek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het tuinteam bij de Oude Pastorie komen versterken. Lekker met de handen aan het werk in een groene omgeving. Het kan bij de Oude Pastorie waar het concept ‘van grond tot mond’ wordt gehanteerd. Samen met andere vrijwilligers worden in de moes- en kruidentuin de lekkerste producten geteeld die daarna verwerkt worden in de keuken of in de Bakkus. 

Meewerken aan behoud groen erfgoed

Groene vingers of nog maar een beginnende tuinier? Bij de Oude Pastorie bent u als vrijwilliger van harte welkom. Sinds 2016 is het Limburgse Heuvelland een pareltje rijker. Het Limburgs Landschap heeft de Oude Pastorie in Beek na bouwhistorisch onderzoek gebouwd rondom een restant van een vroenhof uit het eind van de 18de eeuw. Hiermee is een belangrijk stukje erfgoed weer tot leven gekomen. De tuin maakt hier onderdeel vanuit.

Wat vragen wij?
  • Interesse in het werken in een historische tuin;
  • Een dagdeel per week beschikbaar (dinsdag of vrijdag ochtend);
  • Je kunt zowel alleen als met anderen werken;
  • Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken.
Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellig vrijwilligersteam waar in gezamenlijk overleg veel mogelijk is. De Oude Pastorie zorgt in samenspraak met Het Limburgs Landschap voor een vrijwilligersovereenkomst en vrijwilligerskleding. De Oude Pastorie zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en heeft vrijwilligers hoog in het vaandel staan.

Interesse?

Meld je aan en vul het formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden als vrijwilliger