default-header
HomeActiviteitenHerfstwandeling De Ravenvennen

Herfstwandeling De Ravenvennen

  • Datum 02 oktober 2022
  • Locatie De Voort
    Parkeerplaats Bongveldweg en Voortbeekstraat, 5943 AB
    Navigeer je route

De natuur in Nationaal Park De Maasduinen krijgt tijdens de herfstperiode prachtige kleuren. Het is dan ook een uitgelezen seizoen om de schoenen stevig vast te strikken en er lekker op uit te gaan. De Ravenvennen herbergen een grote verscheidenheid aan naald-, loof- en broekbos die afgewisseld worden met vochtige heide en vennen. De grote afwisseling en het herfstseizoen laat de wandelaars genieten van een bijzondere excursie waarbij Maasduinengids tekst en uitleg geeft.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

De gratis excursie start om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats in De Voort, op de kruising Bongveldweg en Voortbeekstraat, 5943 AB in Lomm. De excursie duurt circa 2 uur en aanmelden is niet nodig. Denk aan stevig schoeisel

 

Herfstwandeling De Ravenvennen