default-header
HomeActiviteitenBeleef de hoogtepunten van de Maasduinen in Well

Beleef de hoogtepunten van de Maasduinen in Well

  • Datum 21 april 2024
  • Locatie Parkeerplaats Putjesberg
    Parkeerplaats Putjesberg aan de Kevelaersedijk, net voorbij camping Anderegg in Well.
    Navigeer je route

De excursie start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats Putjesberg aan de Kevelaersedijk net voorbij camping Anderegg in Well en duurt ongeveer 2 uur. 

Maas en Rijn hebben het landschap vorm gegeven en de wind heeft er daarna voor gezorgd dat de typische Maasduinen werden opgeblazen. Deze duinen laten ons vandaag de dag flink doorstappen. Dit is goed te ontdekken bij de Putjesberg. Een plek met veel hoogtepunten maar ook met bijzonderheden. Want hoe kan het dat er halverwege de Putjesberg een waterbron te vinden is? Tijdens deze excursie zal de gids de wandelaars meenemen door het gebied en meer vertellen over alle bijzonderheden.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies. Denk aan kleding passend bij het weer en stevig schoeisel.

Beleef de hoogtepunten van de Maasduinen in Well