default-header
HomeActiviteitenKinderactiviteit: Bijenwandeling

Kinderactiviteit: Bijenwandeling

  • Datum 24 juli 2024
  • Locatie Boscafé Het Rimpelt
    Rimpelt 31, 5851 EK Afferden
    Navigeer je route

Het is hoogzomer en alles bloeit en praalt in de natuur. Als je goed luistert, hoor je rondom veel gezoem van bezige bijen en andere insecten. Wat zijn ze aan het doen daar in het veld of aan de bosrand? Tijdens deze leuke en leerzame excursies ga je samen met de gidsen op onderzoek langs de prachtige bloemenvelden, spelen we spelletjes en gaan we met alle zintuigen aan de slag om de magische wereld van de insecten binnen te komen. Zit je op de basisschool? Kom dan mee met onze gidsen op deze kleurrijke reis in de Maasduinen.

Zorg voor geschikte kleding en goed schoeisel voor uw kinderen. Er mag één ouder mee als begeleider, maar dat is niet nodig voor de activiteit

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Kinderactiviteit: Bijenwandeling

Aanmelden voor Kinderactiviteit: Bijenwandeling

    Ik ontvang graag eenmalig meer informatie over Het Limburgs Landschap