default-header
HomeActiviteitenKinderactiviteit: Harry’s Tovertocht

Kinderactiviteit: Harry’s Tovertocht

Speciaal voor tovenaarsleerlingen van 8 tot 14 jaar wordt er een magische tovertocht georganiseerd. Alle attributen, ingrediënten, planten en dieren uit het verhaal van Harry Potter zijn te vinden in ons nachtelijke Maasduinen. Als echte tovenaars gaan we toverkunsten leren, nachtelijke dieren ontdekken en leren we de verhalen van de nacht door middel van leuke en leerzame spellen en activiteiten. Ga je gekleed in tovenaarskledij, ben je een V.I.P. Je kleding zou vies kunnen worden en draag passend bij het weer schoeisel. Zaklampen mogen helaas niet mee op reis.

Zorg voor warme kleding en goed schoeisel voor uw kinderen. Er mag één ouder mee als begeleider, maar dat is niet nodig voor de activiteit.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Kinderactiviteit: Harry’s Tovertocht

Aanmelden voor Kinderactiviteit: Harry’s Tovertocht

    Ik ontvang graag eenmalig meer informatie over Het Limburgs Landschap