default-header
HomeActiviteitenKinderactiviteit: Jeugdkerstwandeling

Kinderactiviteit: Jeugdkerstwandeling

  • Datum 22 december 2024
  • Locatie Activiteitencentrum De Zevenboom
    Kapelstraat 71, 5851 AS in Afferden
    Navigeer je route

Het is winter en het bos lijkt in een diepe rust verzonken. Binnen vieren we samen met anderen een warm en knus Kerstfeest. Vroeger dacht men dat de zon nooit meer terugkwam en vereerde men de groenblijvende sparrenboom oftewel de Kerstboom. Waarom? Omdat men hoopte dat het hierdoor weer sneller langer licht zou worden en de bladeren, bloemen en vruchten weer snel aan de bomen en struiken komen. Na een winterwandeling en een knutselactiviteit op de Zevenboom met onze gidsen, gaat iedereen met een mooie kerstversiering naar huis.

Zorg voor warme kleding en goed schoeisel voor uw kinderen. Er mag één ouder mee als begeleider, maar dat is niet nodig voor de activiteit

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

 

 

Kinderactiviteit: Jeugdkerstwandeling

Aanmelden voor Kinderactiviteit: Jeugdkerstwandeling

    Ik ontvang graag eenmalig meer informatie over Het Limburgs Landschap