default-header
HomeActiviteitenKinderactiviteit: Piratentocht in de Maasduinen

Kinderactiviteit: Piratentocht in de Maasduinen

Ken jij piraat Zwarte Veer? In de zomer kun je hem vinden op of rondom het Reindersmeer. We gaan als echte piraten naar hem op zoek. Soms is de piraat te druk met roven en laat hij allerlei sporen na. We gebruiken al onze zintuigen om deze te vinden. Onderweg komen we wellicht andere piraten tegen, als we ze besluipen. Ook kunnen we misschien ontdekken of zij de schat gevonden hebben of bezig zijn met roven. Wat zit er in de schat en wat roven zij? Zit je op de basisschool trek je piratenkledij aan en kom op ontdekkingstocht met onze gidsen.

Zorg voor gepaste kleding en goed schoeisel voor uw kinderen. Er mag één ouder mee als begeleider, maar dat is niet nodig voor de activiteit.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Kinderactiviteit: Piratentocht in de Maasduinen

Aanmelden voor Kinderactiviteit: Piratentocht in de Maasduinen

    Ik ontvang graag eenmalig meer informatie over Het Limburgs Landschap