default-header
HomeNieuwsAannemer gezocht!

Aannemer gezocht!

donderdag 31 december 2020

In kasteelpark Elsloo is een groeiend aantal kabouterhuisjes te vinden. Wij willen graag in contact komen met de bouwer van deze huisjes. Weet u wie dit is?

Creatieve invulling

In kasteelpark Elsloo is de bouw van kabouterhuisjes gestaag aan het toenemen. Een leuke toevoeging voor bezoekers van het park,  het volgen van deze huisjes laat wandelaars op een speelse manier door het park lopen. Hoewel de invulling van holtes, spleten en of scheuren in de bomen vraagt om een creatieve manier van kijken naar een boom is het voor de bomen zelf soms minder prettig. We willen de oude monumentale bomen in het park graag behouden. Sommige huisjes veroorzaken schade aan de bast, waardoor ziektes, schimmels en bacteriën de boom kunnen binnendringen.

Grotemensenwereld

Als Stichting zijn wij al geruime tijd op zoek naar de anonieme aannemer die de kabouterhuisjes bouwt. Net zoals in de grotemensenwereld gelden er regels voor het bouwen van huizen. Graag willen we in overleg met de aannemer van de kabouterhuisjes afspraken maken over het aantal huisjes, de locatie en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de huisjes geen gevaar opleveren voor de bomen.

Wij willen graag in contact komen met de aannemer via info@limburgs-landschap.nl.