default-header
Home Vrijwilligersvacature Historische tuin Montfort

Vrijwilligersvacature Historische tuin Montfort

Het Limburgs Landschap is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het tuinteam bij de historische tuin bij Kasteel Montfort op dinsdag- en woensdagochtend komen versterken. De 3 hectare grote tuin leent zich prima om tijdens coronatijd op afstand van elkaar vrijwilligerswerk te doen.

Meewerken aan behoud groen erfgoed
Groene vingers of nog maar een beginnende tuinier? In de historische tuin is voor iedereen wel een klus te vinden. De historische tuinen en het naastgelegen kasteel maakten vroeger deel uit van Heerlijkheid Montfort. De tuin was ooit verdwenen maar is inmiddels hersteld. Om deze grote tuin tot haar recht te laten komen is goed onderhoud van belang, de hulp van vrijwilligers is daarbij essentieel.

Wat vragen wij?

  • Interesse in het werken in een historische tuin;
  • Enkele uren per week beschikbaar (in overleg);
  • Je kunt zowel alleen als met anderen werken;
  • Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken;

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezellig vrijwilligersteam waarin gezamenlijk overleg veel mogelijk is. Wij zorgen voor een vrijwilligersovereenkomst en vrijwilligerskleding. Onze vrijwilligers zijn belangrijk voor ons dus wij zorgen ook jaarlijks voor een waarderingsbijeenkomst. Daarnaast kun je altijd komen genieten van je werkzaamheden want de tuin is vrij toegankelijk dus iedereen is altijd van harte welkom om lekker te wandelen.

Interesse?
Meld je aan en vul het formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden