default-header
HomeActiviteitenProef de lente op Landgoed de Hamert

Proef de lente op Landgoed de Hamert

  • Datum 07 april 2024
  • Locatie Jachthut op den Hamer
    Twistedenerweg 2, 5856 CK in Wellerlooi
    Navigeer je route

Op zondag 7 april om 10.00 uur gaan we op zoek naar de lente in Nationaal Park De Maasduinen. De wandeling start vanaf Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer, Twistedenerweg 2 in Wellerlooi. De excursie duurt ongeveer 2 uur. 

Vogels zingen hun hoogste lied en de natuur kleurt prachtig groen. Het is overduidelijk dat het voorjaarseizoen is aangebroken. In april kunnen de nachten nog wat kouder zijn maar de echte winter hebben we achter ons gelaten. Tijdens deze excursie nemen Maasduinengidsen de wandelaars mee over Landgoed de Hamert. Een afwisselend gebied met prachtige heidevelden, bosgebieden en vencomplexen. Met een beetje geluk komen we de schapen tegen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Proef de lente op Landgoed de Hamert