default-header
HomeActiviteitenNieuwjaarswandeling Landgoed de Hamert

Nieuwjaarswandeling Landgoed de Hamert

  • Datum 07 januari 2024
  • Locatie Jachthut op den Hamer
    Twistedenerweg 2, 5856 CK in Wellerlooi
    Navigeer je route

In 2024 kunnen wandelaars weer bijna elke zondag mee op excursie in Nationaal Park De Maasduinen. Het jaar wordt afgetrapt op zondag 7 januari met een fijne nieuwjaarswandeling. Deze start om 10.00 uur vanaf Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer aan de Twistedenerweg 2, 5856 CK Wellerlooi. De excursie duurt circa 2 uur en deelname kost € 2,50 p.p. Beschermers ontvangen korting. 

Het nieuwe jaar is begonnen. Een goede reden om heerlijk te genieten van een excursie over Landgoed de Hamert. Dat is niet alleen leuk maar ook nog eens heel gezond. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat natuur zorgt voor meer geluk en minder stress bij mensen. Wie een goede en gezonde start van 2024 wil maken, is dan ook van harte welkom om mee te wandelen tijdens deze nieuwjaarswandeling. Zelfs in deze koude winterperiode is er buiten van alles te beleven. Doordat bomen en struiken kaal zijn, vallen vogels en andere dieren beter op. Spot bijvoorbeeld een felgekleurde roodborst op een tak of geniet van het rijp aan de bomen die door de winterzon extra gaat schitteren. Wandel onder begeleiding van een Maasduinengids mee en geniet van de natuur in winterstemming.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies. 

Nieuwjaarswandeling Landgoed de Hamert