default-header
HomeActiviteitenOudejaarswandeling in De Maasduinen

Oudejaarswandeling in De Maasduinen

  • Datum 29 december 2024
  • Locatie Parkeerplaats Putjesberg
    Aan de Kevelaersedijk net voorbij camping Anderegg in Well
    Navigeer je route

Ter afsluiting van het jaar vindt op zondag 29 december om 10.00 uur een oudejaarswandeling plaats. Die start vanaf parkeerplaats Putjesberg aan de Kevelaersedijk net voorbij camping Anderegg in Well. Zorg voor warme kleding en stevig schoeisel. De excursie duurt ongeveer 2 uur. 

De kerstdagen zitten er alweer op en de meeste voorbereidingen voor oud en nieuw zijn al gedaan. Een mooi moment om even tot rust te komen in de natuur. Tijdens deze Oudejaarswandeling laten de Maasduinengidsen de deelnemers de natuur van Landgoed de Hamert beleven. Kom nog even helemaal tot rust voordat het feestgedruis van oud en nieuw losbarst.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Oudejaarswandeling in De Maasduinen