default-header
Home Vrijwilligersvacature moestuin Château Neercanne

Vrijwilligersvacature moestuin Château Neercanne

Het Limburgs Landschap is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het tuinteam bij Château Neercanne komen versterken. Lekker met de handen aan het werk in een groene omgeving. Samen met andere vrijwilligers worden onder leiding van Chef de Cuisine Raymond Remmen in de moes- en kruidentuin de lekkerste producten geteeld die daarna verwerkt worden in de keuken van lunchrestaurant l’Auberge.

L’Auberge is het lunchrestaurant bij Neercanne, gevestigd in de voormalige stallen van het Château.  Gasten kunnen bij l’Auberge genieten van een heerlijke lunch van chef de cuisine Raymond Remmen en worden ontvangen door gastheer Leo Smeijers. Gerechten met lokale ingrediënten, zoals groente uit eigen tuin, spelen hier de hoofdrol. De producten worden veelal opgekweekt door Raymond zelf, wiens wens het is om met nog meer verschillende soorten groente, fruit en kruiden uit de eigen moestuin te gaan werken in l’Auberge. Om de continuïteit van de moestuin te kunnen waarborgen wordt het vrijwilligersteam uitgebreid.

Wat vragen wij?
  • Interesse in het werken in een historische moestuin;
  • Een dagdeel per week beschikbaar, bij voorkeur op donderdagochtend;
  • Je kunt zowel alleen als met anderen werken;
  • Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken.
Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellig vrijwilligersteam waar in gezamenlijk overleg veel mogelijk is. Château Neercanne zorgt in samenspraak met Het Limburgs Landschap voor een vrijwilligersovereenkomst. Chef de Cuisine Raymond Remmen en vrijwilligers coördinator Mat Grispen zorgen voor de dagelijkse gang van zaken. Gezelligheid is een belangrijk onderdeel van het vrijwilligerswerk, regelmatig wordt er na het tuinieren samen koffie gedronken of kunnen vrijwilligers iets van de heerlijke producten zelf mee naar huis nemen. Jaarlijks wordt voor een bedankje gezorgd, Château Neercanne heeft vrijwilligers hoog in het vaandel staan.

Interesse?

Meld je aan en vul het formulier in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op.

Meld je aan als vrijwilliger