default-header
HomeActiviteitenRondje Duvelskuul

Rondje Duvelskuul

  • Datum 12 oktober 2024
  • Locatie Paviljoen Bleijenbeek
    Bleijenbeek 14, 5851 EE Siebengewald
    Navigeer je route

De excursie start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Paviljoen Bleijenbeek (Bleijenbeek 14, 5851 EE Siebengewald). Denk aan stevig schoeisel.

Op Landgoed Bleijenbeek wordt natuur, cultuur en sport op een fijne manier gecombineerd. Nationaal Park De Maasduinen draagt daaraan bij door mensen mee te nemen op excursie. Leren, zien en beleven van het landschap en de natuur terwijl er ondertussen ongemerkt aan de fysieke en geestelijke gezondheid wordt gewerkt van de deelnemers.

De Duvelskuul is hiervoor een mooi gebied waar nog niet veel mensen wandelen. Kom te weten waarom deze plek zo heet en ontdek meer over de omgeving. Hoewel er geen bezoek gebracht wordt aan de kasteelruïne zal er wel een en ander over de historie verteld worden. Kortom, een afwisselende wandeling.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

 

Rondje Duvelskuul