default-header
HomeActiviteitenGenieten van de lente aan het Reindersmeer

Genieten van de lente aan het Reindersmeer

  • Datum 24 april 2024
  • Locatie Bezoekerscentrum De Maasduinen
    Bosserheide 3e, 5855 EA Well
    Navigeer je route

De excursie start om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3e, 5855 EA in Well en duurt ongeveer 2 uur. 

Geniet van de lente in Nationaal Park De Maasduinen. Vogels zingen hun hoogste lied en de natuur kleurt prachtig groen. Het is overduidelijk dat het voorjaarseizoen is aangebroken. In april kunnen de nachten nog wat kouder zijn maar de echte winter hebben we achter ons gelaten. Tijdens deze excursie nemen Maasduinengidsen de wandelaars langs het Reindersmeer. Een afwisselend gebied met prachtige heidevelden, bosgebieden en stuifzand. Met een beetje geluk komen we de schapen tegen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Genieten van de lente aan het Reindersmeer