default-header
HomeActiviteitenHarry’s Tovertocht

Harry’s Tovertocht

  • Datum 18 augustus 2023
  • Locatie Activiteitencentrum De Zevenboom
    Kapelstraat 71, 5851 AS in Afferden
    Navigeer je route

Speciaal voor kinderen van 8-14 jaar wordt er een tovertocht georganiseerd. Deze start vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 in Afferden. De gratis tocht duurt circa 2 uur en aanmelden is niet nodig en ouders zijn welkom. Denk aan kleding en schoenen die vies mogen worden.

Het belooft een avondtocht vol magie te worden. Samen met de Maasduinengidsen dompelen de kinderen zich onder in de wonderlijke wereld van Maasduinen Harry en zijn vrienden. Alle ‘tovenaarsleerlingen’ leren hoe de natuur gebruikt kan worden voor mooie toverkunsten. Als kinderen het leuk vinden, mogen ze deze avond verkleed komen als tovenaar.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Harry’s Tovertocht