default-header
HomeActiviteitenJubileum Het Limburgs Landschap

Jubileum Het Limburgs Landschap

  • Datum
  • Locatie Kasteeltuinen Arcen
    Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen
    Navigeer je route

In 2021 bestaat Het Limburgs Landschap 90 jaar. We nodigen onze iedereen van harte uit om dit samen met ons te vieren tijdens het jubileumweekend op zaterdag 31 juli of zondag 1 augustus in Kasteeltuinen Arcen.

Om ons jubileum te vieren hebben we de creatieve wedstrijd Ode aan Het Landschap georganiseerd. We zijn verrast door de veelheid aan inzendingen en vooral ook de veelzijdigheid ervan. We kregen beelden, schilderijen, (computer)tekeningen, gedichten, foto’s, teksten en liedjes. Tijdens dit jubileumweekend gaat we de expositie Ode aan Het Landschap openen én maken we alle winnaars bekend. Kom langs en geniet van een veelzijdige Ode aan Het Landschap.

Ter gelegenheid van ons jubileum zijn we met Poppodium Grenswerk het muziekproject Ode aan Het Landschap gestart. Daarvoor werden 6 Limburgse singer-songwriters uitgenodigd een nummer te maken over hun eigen favoriete plek in het Limburgse landschap. Het resultaat kunnen bezoekers van Kasteeltuinen Arcen op 31 juli en 1 augustus komen beluisteren tijdens de première van deze muzikale Ode aan Het Landschap. Gedurende de middag zullen Frans Pollux, Ton Engels, Bart Storcken, Stephanie Struijk, Stef Classens, Ar-Jane en de muzikale winnaar van Ode aan Het Landschap hun nummer live ten gehore brengen in het Amfitheater.

Beschermers van Het Limburgs Landschap onvangen 25%  Beschermerskorting op de reguliere entreeprijs. Koop uw tickets via www.kasteeltuinen.nl en toon uw Beschermerspas bij de kassa.

 

 

Jubileum Het Limburgs Landschap

Meer activiteiten