default-header
HomeActiviteitenPiraten in De Maasduinen

Piraten in De Maasduinen

Deze kinderactiviteit [geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar] vindt plaats op zaterdag 20 mei om 14.30 uur bij Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3-E in Well. Deelname aan deze 2 uur durende excursie is gratis.

Denk aan kleding die vuil mag worden en stevige schoenen. Aanmelden is voor deze excursie niet nodig. Ouders mogen mee!

Natuurlijk mogen de kinderen verkleed als piraat komen. Als echte Maasduinenpiraten klimmen en klauteren de kinderen door het bos. Dat is niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens gezond. Op zoek naar ‘echte’ piratenschatten. Samen met de Maasduinenkapiteins zal het gebied betreden worden om te kijken wat er te vinden valt. Een ding staat vast: een piratenleven zit vol actie en plezier dus leuk wordt het zeker!

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Piraten in De Maasduinen