default-header
HomeActiviteitenZomeravondwandeling door de Ravenvennen

Zomeravondwandeling door de Ravenvennen

  • Datum 16 augustus 2024
  • Locatie Parkeerplaats Het Limburgs Landschap aan De Voort
    Kruising Bongveldweg en Voortbeekstraat, 5943 AB in Lomm
    Navigeer je route

De excursie start om 20:00 uur een zomeravondwandeling vanaf de parkeerplaats van Het Limburgs Landschap aan De Voort, de kruising Bongveldweg en Voortbeekstraat, 5943 AB in Lomm, gelegen aan de N271. Zorg voor passende kleding bij het weer en stevig schoeisel. De excursie duurt ongeveer 2 uur.

Tijdens de warme zomermaanden lenen de lange avonden zich bij uitstek voor een fijne natuurwandeling. Tijdens de warme zomermaanden lenen de ochtenden zich bij uitstek voor een fijne natuurwandeling. Zeker in de Ravenvennen. Samen met de Maasduinengids wordt er gewandeld door bossen, langs heidevelden en bieden de toppen van de Maasduinen een prachtig uitzicht over de diverse vennen. De natuur ontwaakt en tussen de bomen is het lekker koel.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Zomeravondwandeling door de Ravenvennen