default-header
Home Terugblik Robur Bedrijvendag 2024 (Kasteel Montfort)

Terugblik Robur Bedrijvendag 2024 (Kasteel Montfort)

Vorig week dinsdag mochten we meer dan honderd Robur leden ontvangen op de Kasteelruïne Montfort voor een meer dan geslaagde Robur-bedrijvendag.

Nog nooit waren we in zo’n grote getale samen tijdens onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Een mooie rondleiding door de kasteelruïne of een mooie fietstocht langs de gebieden van Het Limburgs Landschap en de historische tuin vormde het voorgerecht voor een heerlijk Italiaans buffet en gezellige borrel met Gouverneur Roemer en onze nieuwe Robur-leden. Hoog tijd om kort terug te blikken met enkele foto’s hieronder.

Zoals aangekondigd zullen we volgend jaar, na het bezoek in 2017, weer terugkeren naar de Kasteelhoeve Nieuw Ehrenstein. Dit imposante landhuis met omliggende stalcomplexen is de afgelopen zes jaar gerestaureerd en sinds 2023 weer volledig in gebruik als vakantiehuis, brasserie en vergaderruimte.

Dit najaar zullen we elkaar tevens treffen tijdens de jaarlijkse Enchanted Gardens Robur avond op Kasteeltuinen Arcen die in oktober plaats zal vinden. Meer informatie over deze avond zal snel volgen.

Tot slot willen we jullie hartelijk danken voor jullie komst en hopelijk tot in oktober.