default-header
HomeActiviteitenTerrasje pakken

Terrasje pakken

  • Datum 03 november 2024
  • Locatie Jachthut op den Hamer
    Twistedenerweg 2, 5856 CK Wellerlooi
    Navigeer je route

De wandeling start om 10.00 uur start deze natuurexcursie vanaf Jachthut Op den Hamer, Twistedenerweg 2, 5856 CK Wellerlooi. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Meer informatie over deelname en het reserveren van tickets via: www.limburgs-landschap.nl/kalender.

Heerlijk een middag doorbrengen op verschillende terrasjes. Hoewel het weer niet meer zo zonnig en warm is als van de zomer, kan in Nationaal Park De Maasduinen altijd een ‘terrasje gepakt’ worden. Er liggen verschillende terrassen, die zijn gevormd door het water van de Maas en de Rijn die vroeger door dit gebied hebben gestroomd.

Strik de schoenen stevig vast want deze terrassen laten wandelaars flink doorstappen. Onderweg van terras naar terras vertelt de Maasduinengidsmeer alles over het bijzondere landschap.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Terrasje pakken